Sabtu, 15 Januari 2011

Nota Ringkas Geografi Tingkatan 1,2 & 3

Berapa peratus pelajaran semasa tingkatan 1 dan 2 masih diingati? Boleh cuba layari & muat turun laman web ini untuk mendapatkan nota ringkas. Tapi, jangan bergantung 100% dengan nota tersebut. Pelbagaikan rujukan dan rajin buat latih tubi. Contoh soalan akan diberikan dari masa ke semasa sama ada melalui blog ini mahupun di dalam kelas nanti. Semoga berjaya PMR 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

18 comments:

AmLid berkata...

smart

Nitah Jain berkata...

AmLid, gunakan nota ini untuk mengingat isi utama sahaja n huaraiannya kena buat sendiri n masukkan dalam memori.hehe..

Are Tieqah berkata...

ni nota ka atau latihan ?? huh

Nitah Jain berkata...

Are Tieqah, ini nota la dik non.ekekeke...klik perkataan ini yang berwarna merah tu

abg k berkata...

assalam.....nak tnye...cm ne nk wt nota grafik tasawwur????erm....sme eak dgn nota2 grafik yang lain???

see ya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nadzrul nadzif Nidzam berkata...

cgu..boley sediakan soalan x utk stiap bab??

Nitah Jain berkata...

Nadzrul,setiap bab biasanya boleh dikeluarkan berpuluh malah beratus soalan.biasanya guru akan memberikan contoh soalan secara lisan di dalam kelas @ latih tubi berdasarkan analisis soalan tahun2 lepas

geografi-bse berkata...

blog yang sangat bagus..

SyahMah RaZat berkata...

THANKS CG...MMG SMART NOTANYER :)

Nur Anessa Kalana berkata...

:))

Nur Anessa Kalana berkata...

salam.. bez lah blog niey!!!

Afiqah Raffee berkata...

blog ni nampak menarik :)

amirul asyraf berkata...

menarik=))

nurhani mitie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
gene kong berkata...

baguslah cikgu.boleh tak cikgu bagi @ buat nota untuk semua bab.cikgu sy dah pi bersalin.tak sempat nak tanya cikgu geo sy.susah sekarang nak cari nota geo ting 1 .semua berbayar.mahal pulak.tak sanggup.lagipun sy tak ada credit kad , cikgu. terima kasih .sy murid smk dato onn butterworth,pulau pinang.ting 1 alpha 2013.nak exam dah.khamis ni.minta tolong ya cikgu.thank you.iklas drpd,gene kong.21.10 13

gene kong berkata...

tlg replycikgu boleh tak.tq.

gene kong berkata...

:))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

 
Copyright KONGSI ILMU DAN CERITA KEHIDUPAN 2009. Powered by Blogger.Wordpress Theme by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul Dudeja.