Khamis, 7 April 2011

JAWAPANKU UNTUKMU

SOALAN : budak 3 hikmah ckgu suda hantar ka folio pencemaran 2
JAWAPAN: siapa yang perlu hantar folio pencemaran ni?cikgu ka pelajar?binggung dah cikgu kamu ni.he3...nda juga aku marah (trademark pelajar SMKPKBII skrg)

SOALAN:budak setan ckgu suda hantar folio kerja kursus 2
JAWAPAN: Lain kali letak nick yang sedap sikit.cikgu tak rela berkomunikasi dengan setan ni (seram la) kenapa soalan ni sama macam soalan budak 3 hikmah? Cikgu yang hantar @ pelajar?
Kerja kursus tu memang tarikh hantar sepatutnya berakhir 31 Mac (penghantaran kedua) tapi cikgu bagi tempoh hingga esok lagi (8 April). sebelum ni pun sudah tampal dalam kelas jadual penghantaran dan apa aspek yang perlu disiapkan.

NEXT!!!!!!! (suara versi nyaring macam dalam kelas) ADA SOALAN?

budak setan ha3 ckgu susa betul soalan dalam blog ckgu ni mcm soalan pmr la pulak sakit otak aku cari jawapan soalan 2 hu
JAWAPAN: mana ada susah.Ini mesti tak baca buku form 1. Cuba, Try, Test dulu ba.Jangan mengalah sebelum berjuang. Rujuk dulu buku tu.
p/s tukar la nama tu jadi BUDAK BAIK ka. Kan kata-kata tu satu doa :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

Budak_taWadhuk - najwa - berkata...

Sepa budak setan tu, cigu?

Nitah Jain berkata...

Budak_taWadhuk - najwa
entah la sapa budak setan tu.harap2 perangainya tidak seNGERI namanya

Nitah Jain berkata...

ada yang tanya kenapa jarang update blog. sebabnya cikgu kurang pandai urus masa n banyak kerja yg perlu disiapkan.siapa2 yg ada bahan,bg dgn cikgu nnt cikgu upload klu sesuai.he3...

Nitah Jain berkata...

wafa "cikgu.., n0ta geo ringkas tue.., leh sya ambk..?

Ambik ja, jgn malu2.kalau susah nak print nanti bgtau ja, cikgu bg yg hardcopy.ada nota yg lebih lengkap jg dgn cikgu kalau mahu.klu mau cepat,pinjam ja dr kls 1 KRK, 1JUJUR n 1 AMANAH,ada nota lengkap tu cikgu bagi.boleh fotostat terus

wafa duwa berkata...

ok bos...! (^^,) terima kasih, cikgu...

Budak_taWadhuk - najwa - berkata...

cikgu, kerja kursus sejarah sudah siap. tinggal KKG lagi. hehe. (saja mau bagitau) c:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

 
Copyright KONGSI ILMU DAN CERITA KEHIDUPAN 2009. Powered by Blogger.Wordpress Theme by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul Dudeja.